Wednesday, October 29, 2014

KedaiKakton; restock long wide shawl RM20.00

Restock. 

Plain chiffon shawl. panjang dan lebar.
senang digayakan dengan pelbagai gaya. 
paling penting is menutup dada. material chiffon yang lembut dan selesa digayakan. 
ko nak color apa? semua ada semua cun-cun macam candy gituuuuu hehe :)

harga RM20.00 postage RM6.00

beli banyak ofkos ada diskaun gitewww :)



tengok ni memang lebar dan panjang kan. chiffon tidak tebal tidak nipis, selesa bila dipakai. 


yang ni pula dual tone chiffon shawl. ada yang bercorak/plain dan ada yang plain sahaja tapi 2 warna. 
yang hijau pink tu sangat sweet.

long and wide shawl.

harga RM20.00, postage RM6.00


close up :)





yang ni pulak butterfly halfmoon. ada 3 warna je yang tinggal. 
tak sempat letak kat blog pun tak silap ada 7 warna. nanti kakton update lagi ye.

harga RM20.00, postage RM6.00




1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...