Wednesday, May 18, 2016

Tuesday, May 3, 2016

KedaiKakton; Aidijuma latest release .. Paris and Wolf :)

-KedaiKakton-

Yeahhh kakton kembali lagi :)
Dengan WL yang hot dan cun. 
Paris pink dan wolf yang cute.

Tapi ..

kali ni kakton jual combo sahaja.

RM57.00 TERMASUK POSTAGE

just roger 012 228 1418 whatsapp / sms / call


Paris + any design 

RM57.00



Wolf + any design

RM57.00








Lama tak update ..

Assalamualaikum semua .. hello everyone :)

Sungguh lama tak menulis panjang-panjang. Lama tak bercerita tentang hidup seharian kakton. Lama tak share pasal masak lauk apa, apa Alya dan Aryan buat, beli apa, jual apa haaa memang banyaklah cerita nak tulis ni. Sepanjang hampir 4 bulan tidak ada update kecuali entry seciput bulan lepas kot hehe :) korang semua apa khabar? Harap2 semua sihat dan sentiasa dalam lindunganNya

Terima kasih kepada semua yang singgah tanya harga emas, tanya aidijuma ada stok ke tidak atau tanya pasal kerepek bawang maklumlah tak lama lagi musim raya raya rayaaa :) hihi :)

Apa yang terjadi dalam masa 4 bulan ni? hemmm banyak nak tulis ni tapi takut korang boring pulak nak baca. Nantilah bila ada masa (bila rajin sebenarnya) kakton tulis ye.

Jom la tengok muka latest kakton@hani hehehe :) latest la ni Ahad, 1 Mei 2016 masa on the way nak ke Sungkai, Perak. Pergi kenduri kawen best friend hubby then stay kat Sg Klah, bawak anak-anak berendam kat Hot Spring.

Comei dok kakton?? hihihi :)


Lama tak tayang buah hati Hani, Alya dan Aryan. Bulan depan Aryan genap 3 tahun, Alhamdulillah Aryan semakin petah bercakap. Merajuk pun kuat. Bergaduh dengan kakak nombor satu hahaha :) tapi manja kededek. Sikit-sikit datang peluk mama ngadu kakak buattttt hahaha :) pastu elok pastu gaduh pastu elok adoiiii :)

Alya macam biasa, banyak drama. Makin besar makin banyak drama. Tapi inilah buah hati I dan hubby, menceriakan rumah kami dengan perang 2 beradik pastu elok sekejap pastu perang lagi hahaa :)


Untuk yang bertanya tentang kerepek bawang comel, Insyallah untuk raya order akan dibuka mula pertengahan Mei ini. Kalo berminat cepat2 whatsapp 012 228 1418 insyallah sekitar KL, Gombak dan Petaling Jaya Hani berani amik order. COD la kat mana2 yang berhampiran.
Harga RM19.00/sekilo. 


Then kerepek-kerepek seperti kerepek pisang tanduk, kerepek ubi pedas, kerepek ubi masin, kacang salut, jejari ubi, jejari bilis dan udang, rempeyek, tumpi dan macam-macam pun ada. Dah dijual sejak 2 bulan lepas cuma tak update kat blog je :)


 

 



Okay, nanti sambung lagi ye.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...