Wednesday, May 31, 2017

Hai semua :)

Assalamualaikum.
Salam Ramadhan semua. Eh ada lagi ke yang singgah sini? Dah jadi belukar semak-samun semua dah, lama betul tak update kan?

Korang apa khabar? Semoga semua sihat dan baik-baik aje.

Nah tengoklah gambar barang sekeping dua. Kot ada yang rindu ngeeeeeee ..


Last month abangchik kawen. Abang yang dah lama membujang akhirnya bertemu jodoh. Bertemu jodoh dengan kak ipar berasal dari Kota Bharu, Kelantan. Yeayy ada gang balik pantai timur hehe :)







Cakkkk .. I masih struggle to loose weight. To be exact, dah loose 34kg since August last year :)


Nanti update lagi menu Ramadhan pula.

Sunday, January 1, 2017

Happy New Year 2017 :)

Assalamualaikum ..

Ya ampun lamanya tak update blog. Nak kata sibuk, memanglah sibuk sebab hujung tahun macam-macam program pastu kenduri sana sini, balik kampung then gi jalan-jalan.

Okay, nanti kita share apa yang boleh. Banyak cerita nak tulis tapi sebab dah lama sangat terus takde idea nak start tang mana hehe :)

Nah, sementara tu belanja sekeping gambar my family and I masa ke Melaka last Dec.


Happy New Year!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...