Thursday, March 21, 2013

I love to eat. Eat love me too hikss :)

Hari ni ada Partnership Programme di sales gallery Denai Alam. I tak terlibat secara langsung, di sebalik tabir je pon. Boss dah remind to join them so I pergi jugaklah hampir waktu lunch. ikutkan kenyang lagik makan breakfast pagi tadi, nasi lemak feveret hehe. tapi bila teringat hari ni ada kambeng golek wahhh mana tahan dongg .. memang kena pegi menyebok juga isi perut haha.

nasiblah dah tak ramai guest kat sana so boleh makan dengan senang hati and boleh menambah tanpa rasa malu wakaka .. big boss ada tapi nak buat muka selamba je la kannn :) bukan dia marah pon. cuma ada juga staf yang segan nak join elehh oulss gak yang rugi kangg ahaha sape malu-malu perut lapo lew :) I muka tak malu ehh :)

jom tengok abang kambeng yang hensem dan lazat :) campur sket fish fillet ngan chicken cop. amik part yang kecik-kecik je.

lamb juicy, melting and fresh. baru siap bakar. dapppp :) baby A mesti suka sebab dia asik menendang je time mama makan. suh amik lagi dan lagi dan lagiiii kikikiki :)



pastu I amik shrimp and salad. sedap. salad je macam masam sikit. spoil jer. hishh :)


pastu amik rojak buah. buah jambu ngan mangga. perghh sedapnya kuah rojaknya. buh kacang lebih sikit umphhh :).


pentamak. yang pinggan kedua hikss :). makan selagi perut lom penuh. kalo penuh, sumbat juga. kata pentamak. makan kenyang-kenyang, malam boleh diet ehh hahaha :)



nih nasi lemak, makan breakfast pagi tadi. dah basi baru ingat nak upload haha. sedap. ayam juicy kegemaran, sambal kerang pon maveles. semua sedap. Alhamdulillahhh :) nikmatNya yang tidak mampu kudustakan ehh macam ayat sastera jekk :)


taraaaaaa comel tak comel takk hikss :) muka selepas kekenyangan makan, perut pon penuh, suka hati. debab dan tembam. hidung pon macam kembang buah jambu kann?? adakahh?? ehh hahaha :)

2 comments:

Arisha Hoon said...

salam hani..baru terjumpe blog hani masa google hotel cemerlang, bandung..pas tu terus sangkut..sonok baca tulisan hani..

Hani said...

Salam Arisha,
TQ coz singgah blog Hani :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...