Thursday, September 22, 2011

Wedding .. my contribution ..

Sabtu ni cousin hani akan bernikah. kenduri kawen last minute. sebab dia akan fly ke London untuk sambung master, isnin 26hb. and her boyfren pon sambung study so dedua parents setuju untuk nikahkan mereka. tapi semua last minute punye plan. semua main pakai beli ajer. tak dapek nak survey bagai. beli je la yang mana berkenan. takde tema bagai. cuma sempat gak la makcik yang ku gelar ummi belikan family kain ela untuk semua, kaler pepel. daku je la tak sempat nak amik kain sebab kat kampong sana so beli je kat sini, nasiblah kalo tak sama tone ye ummi haha. dah last minute buat keputusan, mana nak rancang grand wedding konon macam akak dulu hihi. takpelah yang penting dahulukan yang wajib kan??

so akak tatau nak contribute apa. sebab kelam-kabut buat itu ini. lastly ummi suh settle part hantaran. dah la kerastangan, idea semedang takdo. abih camno?? takpe, buat je mana dan. semalam ke nilai 3, ummi tunggu sana. beli barang2 macam paper bag, bekas telur, bunga pahar, souvenir untuk tetamu and segala jenis kelengkapan untuk majlis kawen kat hotel 3 bintang muahahaha. memang buat kat hotel sebab dah last minute sapa nak buat keje?? akak? akak kojo hihi.

so malam tadi bersengkang mata siapkan bakul hantaran seperti yang ummi perintahkan. bakul senang and praktikal kalo nak travel jejauh. takde le kes buah tergolek ke apa muahaha.

ni antara yang dah siap. simple jer. alamak apsal lam gambar nampak bunga ungu tu jadik biru plak? adoi dah lari english theme. kalo tengok real nampak cantik ala ala english wah perasannya mak wakkkaaka ..

nanti nak siapkan alas plak. eleh simple macam ni pon nak tunjuk kan? hehe ada orang lagi hebat relaks jer kann .. okay nanti update lagi akak kan suka share ngan korang ..

1 comment:

ikatankasihku said...

cun nyer bakul ni dah ngamkan dgn bunga yang mekar selambak ni..warna dia mmg macth

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...