Monday, August 5, 2013

Salam Aidilfitri in advance ♥

Salam.
2 hari saja lagi kita akan menyambut 1 Syawal 1434H. Sekejap je rasanya Ramadhan bertemu kita ya Allah betapa besarnya erti Ramadhan kali ini. 
Ahad lepas 28hb Julai bersamaan 18 Ramadhan ibu mertua I kembali ke rahmatullah. Al Fatihah ke atas rohnya dan semoga dicucuri rahmat serta ditempatkan dikalangan umatNya yg beriman insyaAllah :(
Tahun ini kami sambut Aidilfitri dalam suasana serba sederhana demi menghormati pemergian ibu suami. Persiapan pon ala kadar sahaja. Cuma untuk Alya dan Aryan Alhamdulillah tetap ada dan sempat I sediakan.

Okay sebak nihh but hidup kita mesti teruskan. Ya Allah masih teringat wajah tenang hubby bila sampai di hospital dan mendapat berita ibunya sudah tiada. Betapa sabarnya suamiku :( kami terlewat 10 minit saja. 

Okey.

Tahun ni kami beraya berempat ;) bajet pon sudah bertambah hehe. Tahun ni juga takde baju raya from Bandung huwaaaa beli je kat sini macam xde baju pulok hehe

Aryan baru berusia 2 bulan tika 1 Syawal nanti tapi dia demok, dah boleh sarung baju size 6 bulan hehe. Untuk Aryan ada yang I beli online dari US sebab sukakan brand Gymboree. Poney beli sini saja. Alya pula banyak jeans and baby t sebab gaun susah nak cari yg berkenan. Tu pon dapat sehelai dari Miki yg reganya telan ailio huhu sebab tu suka shopping kat Bandung huwaaaaa :((

Untuk I macam biasa hanya baju kurung 11 pasang ehh poyo hihihi biasalah baju kurung memang buat banyak sebab koleksi ke ofis nanti. itu pon termasuk kain tahun lepas yang tak siap2 haha

Untuk papa pula simple je kemeja dan t shirt. baju melayu esok baru cari kat Alam Sentral hehe. seronok juga shopping last minute ehh

Okey di kesempatan yang ada Hani mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua readers yang singgah di blog picisan ni. Mohon maaf andai terkasar bicara. Jumpa lagi. Hati2 di jalan raya. Moga selamat sampai di kampung halaman.

Salam sayang ♥




Alya Nur Zahra; buah hati mama ♥ love you sayanggg ♥ tahun ni Alya request Hello Kitty untuk tema baju raya dia amboiii pandai demand skang ehh





1 comment:

mama ila said...

wahh..banyaknye baju kakak ngan adikk..mama pun 11 pasang yer..wahh..raya sakan r nie =)

selamat hari raya aidilfitri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...