Wednesday, April 29, 2015

KedaiKakton; Aidijuma bawal yang hot!

Assalam

- KedaiKakton -

Kali ini bertemu jodoh dengan Aidijuma pulak :)
 sampai rasa mabuk ketum hehe ni semua sebab ada yang on demand kalo tak kakton tak larat merebut stock. rasa dah tua nak gi berebut beratur 3-4 jam hehe :) ikutkan dah lama follow IG Aidijuma cumanya aku dah lama tak pakai tudung bawal, asik ber shawl shawl shawl ajer 
gitewww hehe :) 

Lastweek sangat mencabar sebab aku ni baru je nak berkecimpung merebut stok Aidijuma yang dikatakan hot gilerrr nih :) memang hot sampai pagi pun masih ada yang whatsapp hehe :)

Lastweek stock sakura biru ni haaa tatau la apa yang special. Aku kebetulan dapat 5 helai je 1st batch. Dah sold out jual takde untung apa sebab aku tatau berapa nak jual hahahaa tapi next stock memang dapat mahal sebab amik dari reseller so kena simpan stock ni baik-baik :) tunggu harga offer yang in good deal baru aku release hokkay :)

**** so kalo korang hunting sakura biru Aidijuma, kakton ada stock hehe :) sila bagi good offer ye :)


Yang ni pink green abstract, pon laris. sape nak boleh whatsapp ehh :) yang ni customer beli siap matching dengan satin cotton plain warna pink. sangat gojes tawww :)

RM30.00/pcs postage RM6.00



Then yang bawah nih pun cantik, floral. nampak segar je kan :) 
dah 2 kali kakton restock walau ada yang cakap macam corak sarung bantal kikikih :)

RM30.00/pcs


atau Aidijuma yang ni, pun sangat gojes pastel color gitu :) oren pastel

RM30.00/pcs  postage RM6.00


yang bawah ni pun matching dengan satin cotton army green :)
tahun ni mata kakton asik tertawan dengan warna hijau ajer, confirm tema hijau raya ni hahah :)

cun kan combo ni? RM85.00 untuk set bawal dan cotton. postage add RM8.00


And lastly stock dalam tangan kakton ialah corak stripe ni. 
pun cantik, tak rugi beli uolss. ni memang ada beli extra untuk simpanan sendiri jugak. 
uolss kalo nak just inform ehh :)

RM40.00/pcs black label postage RM6.00 


1 comment:

RiNa FaRiD said...

Tumpang post ye sis..sy ada tudung garden hijau aj utk dilet go..klu brminat wasap 011-28840768..tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...