Friday, November 8, 2013

Magic Inner

Assalam
Skang kan tengah hot dengan magic inner. magic katanya. apa yang magic? mula2 I pon tak kisah sangat dengan inner-inner ni sebab pakai je yang ada. I suka inner ninja dari Najjah, sedap dipakai telinga tak sakit and mudah disarung je.

pastu I beli magic inner dari sorang kawan. dia kebetulan memang suka pakai inner. so bila pakai sekali terus rasa hebat wahhh sedap. so ramai yang tanya bila I letak kat fb. ramai yang minta belikan. okay, I try bawak masuk produk ni dalam KedaiKakton hehehe.

so I gigih cari supplier sebab kawan tadi tak jual borong. gila nak beli selai 10 hengget abih bape yang I nak jual pulak nanti kan? so I carik supplier. banyak tempat carik. barulah jumpa inner yang sama macam kawan I jual tu. sebab inner ni nampak sama tapi material lain-lain. yang I jual ni material cotton lycra, sedap dipakai yang penting telinga tak sakit, terletak cantik dan tak melekap kat dahi. wahhh puji melangit giteww ..

ok sape nak order bolehlah sms I tapi make sure belilah lebih dari 1 sebab kalo nak pos rugi je rm6 tu hahaha. kalo beli 4-5 memang okay, berbaloi dengan postage rm6 hhahaha.




comei tak kakton??? hahahaha


2 comments:

nanakimie said...

comey2:)

bapa rm sehelai kak?

Hani said...

rm10 je dik.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...