Wednesday, June 10, 2015

AirAsia; Bandung 2015



Assalam. 

Hampir 3 tahun tak 'terbang' ke mana-mana. Alhamdulillah tahun ini berkesempatan ke Bandung buat kali ke 3. Beli tiket pun last minute pastu hati macam gelisah hehe :) macam-macam yang terlintas bila nak fly ni hehe biasalah bila banyak kejadian sejak akhir-akhir ni kan? 

Alhamdulillah kakton dan teman selamat tiba di Bandung. Kami terus ke hotel nak simpan beg sebelum cuci mata di outlet. Tiba di awal pagi so takleh check in dulu just simpankan beg supaya mudah bergerak.

Kali ni saya memilih stay di hotel berdekatan Jalan Riau yang terkenal dengan factory outletnya yang best-best. Hotel Ivory by Ayola sangat selesa. Tunggu update ye!

1 comment:

Razfira said...

bestnya i miss bandung!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...