Friday, September 6, 2013

Cotton on wear - so sweet :)

Wah wahh hari ni seronok sangat tengok customer melaram dengan my cotton. pastu kelakar pulak kesemuanya macam pakat-pakat nak memakai kurung corak paisley. nasib baik warna lain-lain kalo tak confirm boria hehehe :)

but, I love you all lahhhh sangat-sangat. happy bila tengok dorang melaram dengan cantiknya baju dari cotton yang I jual. ni kesemuanya stock before puasa dulu. 

nih baru 3 orang yang share dengan I, yang lain-lain belum lagi. kalo ada, ofkos I akan letak kat sini. and pada yang kebetulan beli cotton and dapat free shawl tu I harap u suka ehh ;)

and, pada yang lain-lain pon still boleh continue dengan my blog kalo nak tengok stok cotton akan datang. stok sekarang pon dah tinggal sket, yang clearance pon tinggal 4 pasang aje lagi Alhamdulillah. harga dah murah sangat dah tu. kalo nak murah lagi dari harga I jual nih, minta maaf sangat2 sebab untung pon bukan juta-juta ehehe :)

anyway thanks pada yang membeli. thanks juga pada silent reader yang beli dari blog ni. thanks sebab sudi singgah blog Hani and beli. nak sebut nama macam tak bagus plak hehe sebab privacy kann ;)


2 comments:

Arisha Hoon said...

hani..sehari sebelum hani sms akak dah sambor 1 cotton online jgk..hee..tu yg tak dapek nak beli lg bln ni..lari budget..insyaAllah akan dtg..

Hani said...

its okay kak, nanti tengok next stock okay :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...