Friday, May 3, 2013

Newborn; at 32 weeks :)



Ehemmm .. 32 weeks. lagi 6 minggu lebih kurang. err takutnya. hehe. 
berdebar pon ada skang. macam-macam difikirkan. antaranya, boleh ke bersalin normal? atau cser juga kali ni? baby okay ke? cemana rupa baby? wahaha semua dalam fikiran.  

persiapan? kali ni macam blur. dah print checklist for newborn tapi blur jugak. rasa macam dah beli ehh belum eh sudah eh tak payah. hahaha. pastu tatau nak beli apa dah. bila tengok rasa macam sikit je barang-barang baby. sian baby A ni, dapat mama tetiba blur hehe.

stroller dah dapat, babycot baru amik Rabu lepas, baju-baju lom basuh. toiletries dah beli sikit. barut pon dah beli. pencuci baju baby pon dah beli. diapers dah beli sikit. botol susu pon dah beli. mitten, booties pon dah beli. gatai juga tangan nak menambah baju or mitten. blanket, towel, wet tissue pon dah beli.

mai tolong check apa yang patut I beli lagi? rasa blur sungguh kali ni. lepas 5yrs rasa macam 1st pregnant plaks hikss mengada namanya nihh .. hehe :))

ohh carrier maxi cosi yang masih belum sampai. err middle may katanya. hishh tak sabar nihh :)

sekian,

mama yang blur :D

1 comment:

cenderamata dari hati said...

layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

hamper barangan bayi pada harga berpatutan..utk diri sendiri @hadiahkan kpd kenalan..

maaf tumpang iklan

(alat senaman utk kempiskan perut pun ada dijual..kegunaan lps besalin nti..kurus kembali)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...