Thursday, February 14, 2013

Pemanggang ajaib .. magik kebabomm :)

Ehemm ehemmm mana boleh kalah hikss .. orang ada, kita pon wajib ada. walau nan hado kihkihkih :). well, tak bagus perangai sebegitu okeh cik kiahh :) no no noooo :) kang abih satu rumah pon nak serupa ngan rumah orang lain gitew. asal nampak jiran sebelah beli barang ko pon sama nak beli. hishh beruban rambut tok laki kalo gitew ..

okay, yang ni memang dah lama dihajati nak beli. masa pegi Langkawi tahun lepas, memang dah pegang dah benda nih. sekali Alya meraung cari teddy bear so kensel semua benda nak beli. tensi mak :((

Alhamdulillah Nizam, executive yang kebetulan selalu ke Langkawi melawat keluarga mertua berkesempatan beli pemanggang ajaib nih minggu lepas. before this malu nak kirim hehe kalo setakat coklat okay lagi ni takkan nak kirim benda gini kann. tapi dia sporting, janji bagi tau brand apa cemana ghupernya nanti dia carikan. and jangan lupa bagi duit okeh. kalo kirim ailio dia kata kim salam ehh :)

nih pemanggang ajaib brand HIG (Hj Ismail Group). cap Ikan takde, dah abis. maklom cuti tahun baru cina. pastu ada brand Vantage, RM129.00. tak beli sebab mahal sket hehe. sebab I pon belum reti guna takkan nak beli memahal, try and error yang murah-murah sudahlah hehe. kalo betul cara boleh je tak kisah mahal murah kan. ehh Vantage tu kat Sogo hari tu tengok tak silap dalam RM249.00 wahh kemain mahal. walhal bentuk sama, size sama, design sama entah-entah dari kilang sama cuma cop je lain-lain kannn :) haha jahatnya spekulasi I .. :D

tak sabar nak buat macam-macam nih. nak bakar nak stim nak goreng nak campak-campak dalam pemanggang magik nih. sap sap soi tettt dah siap terus hidang ala hotel 7 bintang. kelasss ko kak kiahh :). yelah dah kata magik kan? hikss :) kalo tak jadi harus nangis. kalo takde tepek kat blog tu kira tak jadilah kikiki :)

yang ni cuma RM55.00 aje. kalo kat online ada yang jual RM135-RM145 rasanya. bestnya dapat beli murah. poyo kejap hiks :) *nasib baik ada org tolong belikan*


macam biasa, stok coklat. ni untuk Alya dan papa. dorang suka makan coklat, I kurang sikit. maklom gigi dah meragam. abih tidaknya makan lah seketul dua je. I suka Toblerone. kali ni terlupa nak order ritters. Ferrero pon ada order tapi tak sampai lagi, kawan tu tertinggal kat rumahnya.


sekian entry tayang-menayang. jumpa lagi di entry yang lain pula. ok bai :)

4 comments:

Sharinginfoz said...

Tengah plan nak beli benda alah ni

Hani said...

yup, org kata banyak kegunaannya. tapi I lom sempat guna lagi nihh.

kalo dok area sana senang nak beli hat murah2 nih kann :)

Anonymous said...

saya beli happycall jumbo grill melalui qoo10.my free shipping from korea.payment by local transfer.dorang delivered by ems a week dah smpai to msia. skrg dorang offer silicon tool spatula/ spoon / brush rm12.40. ceramic pot set offer from rm220++. jom beli jimat cost free shipping. brg ori pulak tu direct dr korea

mias hasya said...

Biar betul RM50??beli kat mana tu?Bleh info x?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...