Wednesday, October 17, 2012

my new addition T ..

Rasa dah lama juga tak update latest collection Tupperware saya kan? ada lah juga beli buat menambah yang ada dan ada juga yang kawan-kawan hadiahkan masa kenduri pindah rumah hari tu. nanti bila teringat Hani snap picas semua babies Hani nihh hihihi.
kena susun semula ni sebab dah bercampur-aduk since busy open house raya, birthday party Alya, majlis makan-makan and so on. kejap kuar masuk kabinet sebab banyak betol kegunaan mereka semua nihh hihihi.
yang ni memang baru sangat-sangat. lastweek after balik dari Langkawi terus dapat kat tangan. ohh sweetnya color dia :)) jatuh cinta kali kedua hikhikhik.
sebenarnya Hani dah penah beli jenis yang ni warna hijau 2 layer ajer. tak silap keluaran special for Ramadhan last year, yang dapat hadiah kek di dalamnya tu :) tapi hubby bawak gi site ofis, kena gigit tikus plak uwaaaaa :(((
so ni kira gantinya lah ya buat penawar duka ya bang jangan bising-bising :))

*jangan harap nak bagi hubby bawak ni gi ofis lagi*


2 comments:

Zura Tamin said...

Salam perkenalan -- dulu suka juga simpan koleksi tapawere.. tapi sekarang beli yg betul2x berkenaan jee.. rumah kecik tak tahu nak simpan mana dah hehehe .. singgah lah ke http://zzqil.blogspot.com :)

Hani said...

hai zura, salam perkenalan.
tq sebab sudi singgah blog hani.
hehe hani beli tupperware mana yang berkenan aje, bukan beli sekali banyak. tu pon pening gak nak susun dalam almari sebab dah rasa sempit plak. takpe, yg penting memang selalu guna tupperware kan? janji guna bukan sebagai hiasan aje :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...