Thursday, September 6, 2012

Alhamdulillah ..

Alhamdulillah .. Setelah 2 bulan macam nak gila mencuba buka blog akhirnya hari nih Hani berjaya mencari password dan username yang betul untuk log on to blog yahoooooooo .. 2 bulan macam orang sasau mencuba, mencuba dan terus mencuba sehingga hari ini. sibuk bertanya kat kawan2 blogger, letak status kat facebook hahahhaha ya Allah terima kasih. terharu sangat sebab dah tak tahu nak buat cemana. terfikir nak buka blog baru tapi sayangnya kat blog nih sebab dah bertahun rasanya menulis walau tidaklah seaktif blogger lain tapi Hani memang sayang blog ni. inilah kehidupan Hani yang dikongsi bersama kawan2 alam maya. yang benar, yang indah, yang sedih, yang menarik, yang dukalara semuanya di dalam blog ini. Alhamdulillah .. Insyaallah Hani akan menulis lagi. banyak cerita yang nak dikongsi kepada semua kawan2 blogger yang Hani sayangi. yeahooooooo *masih belum habis gembira nih sampai tatau nak tulis apa dah kikikiki*

2 comments:

fini zaini said...

oo..ni yg bertnye kt fb aritu ek...blog xbleh bukak...ehehhe

fini zaini said...

oo..niyg bertnyer kt FB aritu ek..blog xbleh bkk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...