Wednesday, March 21, 2012

TV series yang akak suka .. korang??

Yeahooo .. okay mood nak berblog datang menggebu-gebu haha tapi .. ada tapi .. tatau nak tulih apa. terlalu banyak cerita sampai tatau nak tulih yang mana satu. okay.
well, apa kata Hani share tentang drama series yang memang follow every season. cuma tak mampu nak download ajek hahahhahaha. rasanya ramai yang suka dengan kedua-dua cerita ni. apa tidaknya, dedua series ni berkisar dengan kehidupan wanita berkerjaya seperti kita semua malah termasuk housewife juga.
okay, yang first ialah Covert Affair, season 2 setiap Selasa 9.00mlm Astro DIVA 702. ada tak yang follow citer ni? seronok tengok Annie Walker yang bekerja di CIA, aktif, comel, adoreable dan sincere. partner dia Auggie, pon comel. cerita ni berkisar tentang secret agent yang bertugas menyelesaikan kes2 CIA. masa ni mula kita pon berangan nak jadi macam dia. dah tu ada plak boyfren yang hensem. waaaa .. eh kalo korang tak tengok citer ni memang takkan faham apa yang akak citer ni hahahaha.
ni dia Covert Affair kalo korang tak sure. lepas ni bolehlah korang follow citer ni. best. tapi biasalah selera kita mana sama ahahaha. tapi akak cukup suka citer berkisar secret agent ni. citer polis okay gak tapi dah boring plaks. haha. comel kan Annie Walker@Piper Perabo.




yang kedua plaks Desperate Housewive, skang latest season 8 yang baru start ditayangkan semalam di 8TV, pukul 10.30 mlm. ye, semalam dah start. memang akak dah cop siap2 tv walau semalam ada bola ahaks. ala seminggu sekali je happy hour akak tau. so mulai minggu ni hari selasa jangan kaco akak tengok tv mulai 9mlm hahaha.


dengarnya Season 8 adalah yang terakhir untuk Desperate Housewive. rasanya berjuta peminat series ni kan? kali ni sure berdebar2 sapa yang dah tengok malam tadi sebab suami Gaby dah bunuh pak tiri Gaby. tapi semangat setiakawan Bree, Julie, Lynette dan Gaby masing2 merahsiakan pembunuhan tersebut. hehe berdebar2 tau sebab lepas ni ada plak orang hantar surat berantai yang tahu rahsia pembunuhan ni. wooooo .. akak dah baca spoiler and memang sedih this season. ada watak utama yang akan dibunuh. sape? haaaaa korang kena tengok citer ni tau. ahahaha ..


gigih tau akak explore website nak cari info pasal drama series ni tau. sebab apa? sebab akak dah gigih nak update blog. memang tak dapek kayo la kalo blog sendu macam akak ni hahaha.


okay esok akak carik citer lain plak. jumpa lagi ya. eh jap .. nak letak most handsome actor yang akak sukaaaaaa .. Mark Sloan@Eric Dane dalam grey's anatomy. (nanti next akak update pasal Grey's Anatomy plak, tatau bila nak start latest season). wooo hensem betol dr mark ni (mati le kena keji dek laki akak hahaha) ..


ok bye ..

1 comment:

Hitam Keris Emas said...

wife saya pun minat cerita dua tu.
selain tu dia tgk cerita suits diva jugak kan? dengan revenge starworld.
selalu meneman dia sama.
tapi skrg dh abih kan?
selalu dgr dia merungut takde tv series yg baru..
:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...