Friday, October 14, 2011

Menambah koleksi Tupperware ..

Salam .. ada 2-3 entry tak lepas2 nak upload. server ofis slow giler. nak guna broadband pon tak guna sebab tak lepas. so berjaman la nak upload satu gambo jer ni. entry lelain tunggu turn nak kuar hahaha.

ni nak tepek belian Tupperware secara loose atau lambak haha. yang biru and peach tu satu set ada 4 warna tapi share beli ngan kawan so 2 biji seorang baru rm25++, jimat tak? hehee skang ada promosi and tambahan 20% untuk member ye. sungguh murah kann?? yang warna purple macam ada corak2 tu cuma 14 hengget sebijik. beli secara loose. cantik warna purple ni, sayang tak banyak stok. tunggu next sale la kalo ada lagi nak menambah. biasalah bagi yang mengumpul ni, dapat 1 pon jadik ler kan. ada duit, boleh beli lagi.

selamat mencuci mata ngan latest collection akak huhu ..

2 comments:

ikatankasihku said...

murah jugak ek...berbaloi guna tupperware ni..kualiti pon puas hati :)

wan habibah said...

BAGUS KE JENama tupperware ni? salam kenal... jom jenguk2 n follow blog saya jg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...