Friday, May 27, 2011

Kita shopping cekelet ..

Salam Jumaat yang mulia ..

Hari ni bangun dengan satu semangat. maklom hari gaji huhu. walaupon pagi hujan tapi semangat punya pasal tetap cergas bangun bersiap walau mata macam kena gam gajah melekat youuu hihihi

ari ni masing-masing busy. busy dengan report, busy ngan appraisel (maklom nak naik pangkat kahkahkah) alhamdulillah rezeki anak itu tetap ada insyallah .. aminn ..

okey tutup citer pasal keje. letih asik citer pasal keje keje keje. tak cukup lagi stress, tension, darah tinggi memang boleh kena sakit jantung awal uihh dielakkan.

kita makan coklat. menurut kata sebilangan pakar, makan coklat boleh menghasilkan enzim gembira dalam tubuh kita. so makanlah coklat. bertambah gembira, bertambah lemak ekekkee.

kebetulan ada besfren ajak ke factory di Glenmarie, ada warehouse sale youu .. semalam dan hari ni rupanya sale tu. so lunch hour tadi terus a head ke sana. 2 kali pusing kat area kilang tu baru le jumpa kilang coklat sebenarnya hihi. ramai juga manusia yang datang serbu. siap membeli macam nak bukak kedai. rugi tak bawak encek CANON kalo tak bleh snap youu ..

ai beli boleh tahan jugak. dengan 50 hengget boleh dapat bekalan coklat untuk sebulan. itu untuk keluarga kecil ai ler sebab anak ai sorang ajer. lainlah kalo anak 2-3 orang kompom kena beli satu kete tolak kot hahahahha.

ada biscuits, cookies, chocolate, jus, air tin, boxes and macam-macam lagi. dah namanya kilang ofkos banyak hasil keluaran mereka kan? Kilang Network Food ni popular dengan coklat Krispy. so sapa yang minat coklat ni boleh ke sana dengan segera sebab sale sehingga petang ini sahaja.

kat atas ni cuma sebahagian coklat yang Hani beli tau. selebihnyaaaa ada dalam kete. sebab coklat ni mana bleh simpan lama-lama lam kete takut cair plak kang huhu. so yang biscuits tak sempat nak snap picas lagi. kalo malam ni rajin Hani snap hokayyyy ..

well, minggu ni minggu coklat hokayyy .. jom shopping coklat!

2 comments:

:|: TinTa Kibod :|: said...

nak cekelat!! hehehe

Jom ramai² UNDI anak saya :)-> Meraih UNDI utk Mu'adz Firas selama 10 Hari...

fiszah_pjo said...

hai..ai baru je follow blog u..sebab nye ada entry pasal warehouse sale coklat..thun ada tak lg?if ada roger la pzah ye..salam kenal

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...