Thursday, November 4, 2010

Plan?

alalallaala alkebosanan keboringan sebab boss dah start cutik. esok dia nak sambut raya.
macam kebetulan sangat. 3 tahun bersama boss yang sambut CNY, yang ni plak boss baru, sambut Deepavali hehe. bagusnya sebab dia cuti, aku tak cuti hahahhaa. tapi keje pon dah gaya ala ala cuti jer. keje ada tapi bila boss takde, mood pon mula down. akal pon panjang. hahaha. ada ke yang serupa ngan aku? kalo ada takyah la hipokrit ek. wakakaka ..

apa nak buat? esok cuti, sampailah ke ahad. masih takdak idea nak ke mana cuti panjang ni. eh laki acik sabtu keje so dia takdelah panjang langkah kot. teringin nak bawak Alya gi Zoo Negara. sebab, dia asik le menyebut nak nengok haiwan-haiwan kat sana. pastu dia skang dah rajin benar sebot nak naik bas. ntah mana la dia reti nak naik bas tatau ler. asal nampak bas rapidkl yang lalu depan rumah, memang dia jerit "nak naik bas mama". pakciknya ada bas tapi jauh benar plak nak suh datang amik Alya semata. hahaha.

esok Jumaat, kalo gi Zoo okay ke? kang terkejar-kejar plak laki den nak gi semayang jumaat. camne ek? eh sapa pegi zoo bebaru ni? bape harga tiket masuk? makanan outsider bleh bawak ke? kalo boleh memang seronok le, bleh piknik dalam tu. waaa berangan betol ni.

sapa ada info tu sila tulih ke blog acik ye

** ni first time Alya naik "bas" kat Taman Cahaya Pertanian Shah Alam. kira bas la jugak kan? hikhikhik

 

2 comments:

Alya=Asniza +Mayudi said...

kak hani,,,
rm 24 utk dewasa,,,n alya free,,,
rasanya 24 tue sbb ada package masuk tmn serangga,,, kalu x nak pun bleh jugak,,,
end,, kul 3 ptg kut,,, ada pertunjukan penguin,,,
bab makan pulak,,x der mslh kut,,, tp kene pandai2,,letak dlm beg,,,

sekian.

Hani said...

oh tq tq Asniza. very appreciate ur info. kalo jadi maybe esok nak gi. kesian alya asik tgok natgeo ajer hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...