Wednesday, November 24, 2010

Metrojaya Warehouse - sesi perabih duet anda


so sapa2 yang dah dapat gajis tu boleh ler jengah2, beli-beli ahakss (gomen dah gajis kot)
acik takde plan nak gi sebab bajet makin tipis. kalo gi pon ahad nanti le kot (leh caya ke?) dah janji kerat jari kalo guna cc ekekekkee

ikot experience dulu, seronok sebab banyak baju gegirl, perfume ngan bedsheet. tu je yang aku suka so terjah hat ni jer la.

sapa gi tu tengok2 le apa yang best ek (sambil leleh air liur nehhh)

selamat perabih duit!

5 comments:

Hanis MY said...

salam ziarah...bestnyaaa shopping

-iLLa- said...

glerrr r wehh..
weekend neh xtvt aku..
nk ke parenthood MV..
neh harus tjebak jugak.

rizaros said...

salam pkenalan dr blog ben..
jenguk2 my blog and be my follower yer kat
rizaros.blogspot.com..
dh follow kamu..
TQ... :)

~Athirah's Aunty~ said...

i'm promoting ur blog here http://ummu-sumayyah.blogspot.com/2010/11/say-hi-to-new-bloggers.html

iqbalhakimi said...

salam kenal..wah..rejectshop..menarik juga.hehe..jom lawat2 kita.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...