Sunday, November 21, 2010

Mama .. jom jalan!

nak goreng pisang, pisang takde. nak goreng cempedak, cempedak takde. minum je la air nescafe bujang hahaa. (kedai runcit feveret area rumah tutup 5 hari kooo) .. aik orang acheh pon sambut raya aji seminggu? melampau tahap gaban tuhh .. terpaksa le makan biskut je petang2 nih (boleh terima ke alasan nih?) janji ada air nescafe cukup bagus dah.

hemm bila dah makin petang ni, Alya pon dah bangun tido tiba-tiba dia kata "mama, naik car, jalan" ahh sudah. pandai ajak berjalan plak dah budak ni. dah kenal mana car keys, motor keys. wahahha.

so, korang yang aku tengok status kat fb "B.O.R.I.N.G" tu takde plan ke? jom share idea mana nak bawak anak2 outing. aku kalo bagi idea harapnya jangan le kabo GIANT, TESCO, JJ atau mall. pening dah nak ke sana melainkan shopping barang dapur.

nak bawak anak gi tasik, malas plak sebab ada je adegan 18sx kat sana. aku malas nak subahat hahaha. nak bawak gi tengok plane, satu hal plak nak parking seberang jalan. hehee alasan jer kan.

okeh, nak siap2 je dulu kang ada le idea datang tu. mana laki aku ni? ooh tido lom bangun2 lagi. Alya gi kejot papa (Alya lari gi kejot papa sambil hempok ngan remote Astro) hahhaaa ada yang kena sat lagi nihh ..

daaa ..

1 comment:

Lelaki Ini said...

hahaha
kan2!
jgn subahat!~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...