Friday, June 18, 2010

Yeahaaaa .. esok cutik ..

ekekek jakun betol macam la tak biasa cuti hujung minggu kann??
benornya takde plan ke mana pon kecuali nak ke SOGO. jangan le dok pikir aku nak soping je kijenya okehhh .. ke sana cuma nak amik barang dari cousin yang kije kat situ. tapiiiiii .. kut ler ada rezeki tergolek dog malam ni buleh ler shopping barang serat -dua rat ekekekkee .. sapa tau SOGO ada sales ke tak minggu nih?? tapi, sana semedang jer sales kannnn??? hari ibu hari bapa hari nenek hari atuk sume sales memanjang hihihi ..

korang takde plan memana ke menghabiskan sisa cuti yang berbaki 2 hari ini? mana la tau last minute plan. senin amik jer EL .. wah gitu sempat bagi idea bernas ekekekke .. jangan korang terpengaruh ngan kata2 ku pulak sudahhhh .. hehhehe

dalam otak daku nih asik ler nampak ombak laut. melambai-lambai daku suh datang mandi-manda kat sana. cuma, daku lom nampak laut area mana. ke pantai dalam? walaweiii betol la sangat ada pantai kat situ hekkk .. tapi, betol dalam pala ni terbayang-bayang ombak laut menghempas pantai, angin sepoi-sepoi bahasa dan yang bestnya seafood .. uwaaaaaaaaa .. ni yang lagi buat daku kepingin mau ke Tanjung Lumpur. sila guna encek googles jika mau tau di mana Tanjung Lumpur itu.

tak dapat gi Paris/London cam http://redmummy.com/, dapat gi Tanjung Lumpur kira puas hati gak. harap2 encek somi bacalah entry ni (macam dia tau add blog binik nya ini wakakakkaka) .. jom ler bang, bukan jauh pon, 2 jam sampai ler (ye ke 2 jam?) hehehe .. terbayang-bayang dah ni ketam, sotong goreng tepong (bukan goreng cam cekodok tau huishhh). bestnya dapat makan siakap stim freshhhhhh .. oh suamiku sila baca blog ini (daku tau dia selalu gak skodeng carik add blog biniknya) .. bacalah dengan penuh rasa kesian kat binik awak yek .. jom ler bangg ..

kalo la dapat ke sana, memang heaven ler cutik kali ni (walau macam takde harapan) ekekke ..
takpelah Alya, mama bawak awk gi SOGO je la ehhhh .. (dalam rasa pilu ekekek).

okeh, selamat berhujung minggu. have safe journey & happy weekend!

** Gambar tiada yang sesuai untuk entry ini.

1 comment:

ayah,ummi, farish said...

weiii..dtg melaker ler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...